Wanted: De hele maand augustus in hetzelfde shortje

De fashion must-have van deze zomer? Shorts. We dragen ze het liefst non-stop tijdens de zomermaanden, want shortjes kun je eindeloos combineren. En of je stijl nu juist casual, chic of meer ready-to-party is, shorts will never let you down. ‘s Ochtends tijdens een casual koffiedate met een flowy bloesje of juist ‘s avonds stylish met een strakgesneden top voor die rooftop cocktailbar. Eén ding is zeker: iedereen kijkt naar jou, jij steelt de show. 

Wij laten je zien hoe je de ultieme skort uit de Box van augustus op verschillende manieren kunt combineren, voor ieder moment van de dag. Want deze skort met zomerse bloemen en knallende kleuren sluit namelijk naadloos aan bij zowel elegante en stylish outfits, maar is ook je beste vriendin voor die ene athleisure look.

skort Gambettes

Make it pop

Een outfit stylen met één specifiek statement piece? Daar draai jij je hand niet voor om. Combineer een shortje met felle kleuren en zomerse bloemenprint bijvoorbeeld met all time classics zoals een losvallende wit hemd, een trendy pastelkleurige wikkelblouse en neutrale maar stijlvolle muiltjes. Less is more, ook deze zomer.

Gambettes Box summer shorts

Kleur bekennen

Summer is calling en jij kiest het liefst voor een gehaakte crochet-look, rieten accenten en colors that pop! Speel met kleur voor een zomerse look, bijvoorbeeld door een kleur uit de print van je short terug te laten komen in je top of in een sjaaltje, tas of clutch.

Gambettes Box summer shorts

Athleisure

Bestaat er iets beters dan een rokje dat stiekem een shortje is? Nee toch?

Je springt er zo mee op de fiets en voelt het zomerse briesje langs je blote benen. Die sporty outfit maak je natuurlijk af met stylish sneakers en een pet. Gaat ze naar de gym of naar het terras? Who cares, want jij hebt athleisure helemaal begrepen, check!

Gambettes Box summer shorts

Op de gastenlijst voor een rooftop feestje, hoezo?

Up your game? Geen probleem. Want met een sexy zwarte body, strak gesneden zwarte blazer en statement hakken en oorbellen zetten ze jou direct op de guestlist. Jouw felgekleurde short zet de toon, terwijl de rest van je outfit VIP schreeuwt. Waar is de champagne?

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *