Wanted: Je mediterrane vakantiegids

L’attribut alt de cette image est vide, son nom de fichier est LOGO-WANTED-LIST-01.png.

Onze favoriete Mediterraanse vakantiebestemmingen? Marseille, Capri, Ibiza en Monaco

Wat ze met elkaar gemeen hebben: een vleugje olijfolie, de geur van oranjebloesem en hitte om bij neer te vallen. 

Het verschil? Hun stijl.

Elke bestemming heeft zijn eigen vibe, dus bij deze een Wanted List om je, samen met je Marie Sixtine eco-viscose zomerjurk, aan elke situatie aan te kunnen passen. We hebben een overzicht gemaakt van de beste manieren om hem te dragen en te combineren, in alle kleuren en outfittypes. 

Klaar voor? Hieronder vind je een gids met de beste plekken om heen te gaan met je nieuwe hittegolf buddy…


Blauw als de zee in Marseille

Zoek niet verder, hier is ‘ie dan: de jurk die je over je bikini aantrekt voor een uitstapje naar het strand, die gemakkelijk, en zonder plooien, in een tas glijdt, die niet bang is voor het zout van de zee, laat staan voor haaien. Je zult je als een vis in het water voelen in deze jurk. 

Dolce Vita in Capri

En als de zon ondergaat, de terrassen zich beginnen te vullen en je buik begint te rommelen, is het tijd voor een make-over. Zonder langs huis te gaan, trek je jasje aan, gesp je riem vast en schuif je zanderige voeten in een paar hakken. Van beach bum naar terras-godin: « Ober, het menu alstublieft? » Jij en je beach waves willen bestellen.

Incognito in Ibiza 

Omdat je misschien niet altijd de energie hebt om je op te maken, of de wens hebt om op te vallen. Want er zijn nou eenmaal ochtenden dat we geen inspiratie hebben, en dagen dat we ons lui voelen. Voor die momenten is ‘ie er ook; de jurk die perfect samen gaat met beige accessoires, en perfect schuilgaat achter een krant aan een salontafel, voor een dagje mensen kijken. 

Op chique in Monaco

Maar, achter zijn casual verschijning schuilt zoveel meer. Denk creatief en haal het beste van je zomerjurkje naar boven door hem te combineren met accessoires. Hakken, sieraden, een riem, een tas en een bril – ze voegen een stijlvolle dimensie toe en maken hem nog opvallender, terwijl jij het middelpunt van de aandacht blijft.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *